Минимално инвазивен подход

Този подход осигурява безопасни и качествени процедури за пациента, които свеждат до минимум рискът от усложнения. Прилагането му позволява на пациентите да се върнат веднага след процедура към нормалният си начин на живот, с минимално време на възстановяване. Съчетаването на минимално инвазивният метод с клинично изпитани продукти, доказали се във времето, гарантира отлични резултати.
Техниките използвани от нашите специалисти са щадящи и прецизни, с мигновен ефект.

 dermal filler

Дермалните филъри се поставят с канюлни техники, с които се избягват странични ефекти характерни при работа с игла.

laser

Лазерите от ново поколение се характеризират със значително по-бързо възстановителен период на кожата

lifting needle

Иновативни и по-щадящи техники при лифтинг конци чрез един отвор както за лице, така и за тяло

Бейби ботокс вместо големи количества на ботулинов токсин

план 100%

Индивидуален подход, съобразен със специфичните нужди на всеки клиент

Вижте повече за План 100%

Иновативност

Иновативността е
нашият почерк 

Вижте повече за Иновативността

Естетичните процедури представляват различни методи и техники за подобряване на външния вид на лицето и тялото. Те се фокусират върху регенерацията на кожата, нейното здраве, защита и необходима грижа. Давайки увереност и самочувствие, се превръщат в значим елемент от съвременните стандарти за красота и външност. 

В търсене на оптимален ефект, процедурите могат да се комбинират помежду си. Водещ фактор за това е да бъдат изпълнени от квалифициран специалист чрез безопасен подход, изцяло адаптиран към нуждите на пациента.

Видове естетични процедури, които предлагаме

В клиниката на доктор Ванеска ще откриете голямо разнообразие от естетични процедури за лице и тяло. За тях използваме иновативни технологии в съчетание с качествени продукти, знания, опит и индивидуални решения за всеки пациент.

Процедурите са свързани с отслабване, стягане и подмладяване на кожата, а някои от тях комбинират тези действия.

Лифтинг конци

Лифтинг конците представляват неоперативен метод за оформяне контура на лицето и тялото. Процедурата е безболезнена и щадяща, ефектът е видим веднага, а възстановяването трае няколко дни. Различните части от тялото се третират с течни, спираловидни и гладки конци, мезоконци и други видове.

Инжекционни процедури

Инжекционните процедури се използват за възстановяване на загубен обем на тъканите и моделиране на лицето. Те се извършват чрез инжектиране на различни продукти в кожата – витамини, минерали, хиалуронова киселина, антиоксиданти, полинуклеотиди. В нашата клиника ви предлагаме разнообразие от инжекционни процедури като плазмотерапия, липолиза, ботокс, мезотерапия, дермални филъри и други.

Апаратни процедури

Ресърфейсинг, радиочестотен лифтинг, заличаване на белези и премахване на капиляри са само част от широката гама апаратни процедури, които можете да откриете при нас. Те се извършват с помощта на специални медицински лазери, които интензивно излъчват импулси и вълни. По този начин се постига трайно и безболезнено премахване на недостатъците и подчертаване на естествената красота.

Дерматологични процедури

Дерматологичните процедури са ефективен и безопасен метод за подобряване състоянието на кожата и постигане на свеж и красив външен вид. Предлагаме ви лечение на акне, косопад и гъбички по ноктите, химически пилинг на лице, отстраняване на бенки и други.

Прегледите се извършват с уреди от най-ново поколение за подробен анализ на всички слоеве на вашата кожа, което дава възможност за назначаване на най-подходящото лечение.

Процедури за тяло

Процедурите за тяло са подходящи за премахване на целулит, стрии, подкожна мазнина и повдигане на отпусната кожа. Предлагаме ви различни терапии за отслабване, биостимулиращи филъри, скинбустъри, процедури за стягане и други. Те се извършват по неинвазивен начин с помощта на иновативни техники и продукти.

Лазерна епилация

Услугите ни включват лазерна епилация за мъже и жени с патентована технология от ново поколение за качествен и дълготраен резултат. Тя е подходяща за всички фототипове и може да се прилага целогодишно. Предлага се за всяка зона от тялото.

При интерес може да разгледате подробно всички наши процедури.

За кого са подходящи естетичните процедури?

Естетичните процедури са подходящи за всеки, който разбира важността от грижата за себе си, особено с напредване на възрастта. Желанието да се поддържа свеж и здрав вид на кожата е водещо за нашите пациенти. 

Много от тях търсят алтернатива на хирургическата намеса и желаят да имат бърз възстановителен период. Други искат да изглеждат по-добре за събитие или специален повод.

Определени черти на лицето и тялото лесно могат да бъдат подобрени с правилния вид естетична процедура. Това се отнася за всички хора, които искат да коригират дефекти, причинени от различни външни и вътрешни фактори. 

Как се определя какви естетични процедури да се направят на даден пациент?

Това се случва чрез нашия План 100%. Той се създава изцяло на база нуждите и желанията на всеки пациент. Именно индивидуалният подход е тайната на неговия успех. Този метод е създаден от доктор Ванеска с цел постигане на дълготрайни положителни резултати.

Планът се състои в извършване на задълбочен анализ на всички слоеве на кожата. Това помага за определянето на необходимите процедури ипродукти и дава яснота за тяхното прилагане. Обсъждат се възможните комбинации от терапии, продължителността им и всичко, което пациентът има нужда да научи.

Най-важното в този подход е идеята да постигнете баланс и красота на външния си вид, без да се отклонявате от собствената си индивидуалност.

Как естетичните процедури помагат при различните пациенти?

Преминаването през естетични процедури значително повлиява на самочувствието на пациентите. Подобреният външния вид носи лично удовлетворение, повече сигурност в социалните среди и дава положителен ефект върху качеството на живот. 

Ето защо те са много подходящи за хора, които изпитват притеснения, поради налични дефекти и несъвършенства. След тях те възвръщат своята увереност и се чувстват по-привлекателни.

Освен всичко това, естетичните процедури служат и като превенция на стареенето, а неговото забавяне има особено значение за голяма част от пациентите.

Защо да се доверите на д-р Ванеска?

Д-р Лидия Ванеска е специалист по естетична медицина и дерматология. Тя притежава редица сертификати, доказващи познанията й в областта и повече от 14 години практически опит. Известна е като световен ментор, иноватор и виртуоз в работата си.

Във всяка една процедура, доктор Ванеска оставя почерк на професионализъм, прецизност и съобразителност. Тя и екипът на клиниката вдъхват доверие на своите пациенти и им предоставят спокойно и комфортно изживяване.

Често задавани въпроси

Какви апаратни процедури за лице предлагаме?

При нас ще откриете радиочестотно стягане, лазерно подмладяване и ресърфейсинг. Предлагаме още третиране на капиляри при розацея, заличаване на белези от акне, отслабване на двойна брадичка и други.

Кои са процедурите, които се прилагат на тялото?

Предлагаме ви стягане на тялото с течни конци, мезотерапия, скинбустъри, инжекционна липолиза, отслабване и стягане на кожата с апарати и други. Премахваме стрии, капиляри и белези с помощта на лазер. 

При кои състояния е подходяща процедура с прилагане на ботокс?

Ботоксът намира своето приложение при пациенти с фини линии и дълбоки мимически бръчки на лицето и шията. Може да се използва и за лечение на бруксизъм и хиперхидроза.

Контакти

Свържете се с нас, за да запазите вашия час за консултация.

Обадете ни се:
0877 831 234

Изпратете ни мейл:
info@drvaneska.bg

Намерете ни:
гр. София кв. Лозенец
ул. Бунтовник 25
(на 8 мин. от метростанция Джеймс Баучер)