Ресърфейсинг – мощно подмладяване с RF Pixel

duration

Времетраене

30 мин.

age

Подходяща възраст

18+

frequency

Брой процедури

1-3

type-apparatus

Тип процедура

Апаратна

seasonaity

Сезонност

Езен-Зима

Ресърфейсинг – мощно подмладяване с RF Pixel

RF Pixel на Accent Prime e апаратна процедура предназначена за дълбоко и повърхностно преструктуриране на кожата.
Първата стъпка за дълбоко събуждане на колагена е чрез радиочестния ролер, който има способността да създаде микроканали в дермата и по този начин да действа в дълбочина срещу дълбоки бръчки, белези и разширени пори.
Втората стъпка е патентованата “плазма” на Alma за повърхностно заглаждане на кожата, стягане чрез възбуждане на нов колаген, изсветляване на тена,  премахване на бръчки, подобрение в циркулацията и гладка повърхност на кожата.
Третата стъпка е иновацията в лазерните системи  – “импакт” накрайника, който дава възможност чрез ултразвуково налягане да вкара в подкожието най-различни серуми с хиалуронова киселина, пептиди или избелващи съставки с витамин С. По този начин действа като безиглена мезотерапия, с цел бързо възстановяване, по-добра хидратация, стягане или избелване на кожата, в зависимост от приложения серум.
Процедурата действа синергично на всички нива, с крайна цел стегната, силно загладена и по-светла кожа и заличени белези.

Как протича процедурата

Процедурата протича с локална крем упойка. Тя започва с механично третиране с ролер, който стимулира дълбокия колаген чрез радиочестота. В последствие ролерът образува невидими микроплазмени искри, с цел заглаждане и подмладяване на повърхностния слой на кожата. Процедурата завършва с внасяне на активни вещества – серуми (колаген, хиалуронова киселина, витамин С, растежен фактор) под високо акустично налягане. Те преминават дермо-епидермалната бариера, чрез Impact технологията на Alma, като крайният резултат е колагеностимулиращ и хидратиращ за кожата.

По време на процедурата се усеща леко затопляне и дискретно парене.

Период на възстановяване

Периодът на възстановяване е 3-5 дни.

Ефект и продължителност на процедурата

Ефектът се сравнява с мощен ресърфейсинг, като възстановителният период е няколко дни под формата на по-суха и чувствителна кожа, заради което се използват силно хидратиращи кремове няколко дни след процедурата.

Препоръчителна честота на процедурата

1-3 процедури, през месец.

Кога не се прилага процедурата

Процедурата не се прилага при анамнеза на онкологично заболяване, флебит, хемофилия, затруднено кръвосъсирване, съдови заболявания, активна инфекция, автоимунно заболяване, голяма метална дентална протеза, диабет, бременност и кърмене.

Какво казват нашите пациенти?

quote

Богатият й професионален опит, отговорността, с която подходи при първата ни среща, спокойствието, което излъчваше, ми дадоха усещането, че съм в сигурни ръце и така вече 2 години. Препоръчвам! Mariana Hristova

quote
quote

Д-р Ванеска е изключителен професионалист с прекрасно отношение към клиентите. Клиниката отговаря на най-високите изисквания в областта на естетичната медицина. Илияна Илиева

quote
quote

Уникален специалист и прекрасен човек! От 10 години съм клиентка на д-р . Ванеска, правили сме много и различни процедури и винаги с прекрасен резултат! Професионализъм съчетан с харизма и компетентност. Препоръчвам с две ръце! Маринка Маринкова

quote
quote

Клиниката предлага 5-звездно обслужване. Д-р Ванеска е първокласен дерматолог - тя ненатрапчиво би предложила това, което е най-добро за Вас и го направи с изключително внимание, внимание и професионализъм. Rositsa Ilieva

quote

Ако не сте открили все още вашата процедура, разгледайте и другите групи процедури, които се предлагат в Dr. Vaneska Derma Science Clinic

Декларирам, че нямам следните противопоказания за лазерна епилация:

 • Рак; в частност, рак на кожата.

 • Бременност (включително IVF).

 • Използване на фоточувствителни лекарства и билки, за които излагането на лазер е противопоказна.

 • Заболявания, които могат да бъдат стимулирани от излагането на лазер; Витилиго, псориазис, автоимунни заболявания засягащи кожата.

 • Активна инфекция от херпес симплекс в областта, където ще се извърши процедурата.

 • История на келоидни белези.

 • Деликатна и суха кожа.

 • Хормонални нарушения (които се стимулират при интензивна светлина);

 • Използване на антикоагуланти.

 • Епилепсия.

 • Анамнеза на коагулопатии.

 • Татуировки и/или перманентен грим в зоната на епилация