Лазерно подмладяване на кожата

duration

Времетраене

40 мин.

age

Подходяща възраст

18+

frequency

Брой процедури

4

type-apparatus

Тип процедура

Апаратна

seasonaity

Сезонност

Не

Лазерно подмладяване на кожата

Модулът Clear lift QS 1064 e инфрачервен лазерен накрайник за лазерно подмладяване и изравняване на тена. Процедурата има за цел да повлияе на подкожието като стимулира производството на колаген, свива раширените пори и изравнява тена. Тя е безболезнена и неаблативна (не нарушава повърхността на кожата).

ClearLift се комбинира отлично с други естетични процедури като ботокс, филъри, лифтинг конци и др. След процедурата може да се спортува и да се извършват нормалните житейски дейности, може да се нанася грим.

Как протича процедурата

По време на процедурата Clear Lift се излъчват къси, но изключително мощни пулсове от светлина и акустични вълни, които проникват в различните кожни слоеве и стимулират синтеза на колаген и еластин, регенерират и рестартират фибробластите и останалите клетки, отстраняват нежеланите пигментации, като буквално разпръскват пигментните натрупвания.

Период на възстановяване

Няма период на възстановяване.

Ефект и продължителност на процедурата

Резултатът е подмладяващ ефект, кожата е по-свежа, гладка, блестяща и стегната. Заличава бръчиците и малките несъвършенства, свива порите и намалява пигментациите. Кожата се усеща по-еластична и здрава.

Препоръчителна честота на процедурата

4 процедури през 14 дни

Кога не се прилага процедурата

Процедурата не се прилага при онкологични и някои автоимунни заболявания, фото чувствителна епилепсия, остра инфекция в зоната на лечението, продължително излагане на слънце или изкуствено придобит тен 3-4 седмици преди процедурата, имунна недостатъчност, употреба на ретинол и неговите производни, химичен пилинг, бременност и кърмене.

Какво казват нашите пациенти?

quote

Д-р Ванеска е истински професионалист в своята област. Истински естет, който винаги би препоръчал само това, от което се нуждаете и което е точно за вас! Stefani Bulmez

quote
quote

Тя прави чудеса. Тя е най-добрата и аз напълно се доверявам на нейните златни ръце. Svetoslava Kirilova

quote
quote

Най-доброто място и най-добрите ръце, в които може да попаднете. Д-р Ванеска е специалист на световно ниво. Ивалина Чернева

quote
quote

Клиника Д-р Ванеска е най-доброто място за вашето дермо-естетично лечение! Тя е прекрасен специалист, с много опит и знания зад гърба си. Тя работи много внимателно и има страхотно око за детайлите. И резултатите са зашеметяващи! Благодарим на д-р Ванеска за професионализма! Viktor Nikolov

quote

Ако не сте открили все още вашата процедура, разгледайте и другите групи процедури, които се предлагат в Dr. Vaneska Derma Science Clinic

Декларирам, че нямам следните противопоказания за лазерна епилация:

 • Рак; в частност, рак на кожата.

 • Бременност (включително IVF).

 • Използване на фоточувствителни лекарства и билки, за които излагането на лазер е противопоказна.

 • Заболявания, които могат да бъдат стимулирани от излагането на лазер; Витилиго, псориазис, автоимунни заболявания засягащи кожата.

 • Активна инфекция от херпес симплекс в областта, където ще се извърши процедурата.

 • История на келоидни белези.

 • Деликатна и суха кожа.

 • Хормонални нарушения (които се стимулират при интензивна светлина);

 • Използване на антикоагуланти.

 • Епилепсия.

 • Анамнеза на коагулопатии.

 • Татуировки и/или перманентен грим в зоната на епилация