Заличаване на белези

duration

Времетраене

20 мин.

age

Подходяща възраст

18+

frequency

Брой процедури

3-6

type-apparatus

Тип процедура

Апаратна

seasonaity

Сезонност

Зима

Заличаване на белези

RF Pixel на Accent Prime e апаратна процедура предназначена за дълбоко и повърхностно преструктуриране на кожата.
Първата стъпка за дълбоко събуждане на колагена е чрез радиочестния ролер, който има способността да създаде микроканали в дермата и по този начин да действа в дълбочина срещу  хлътнали белези.
Втората стъпка е патентованата “плазма” на Alma за повърхностно заглаждане на кожата, стягане чрез възбуждане на нов колаген, подобрение в циркулацията и гладка повърхност на кожата, с добър ефект при изпъкнали белези.
Третата стъпка е иновацията в лазерните системи  – “импакт” накрайника, който дава възможност чрез ултразвуково налягане да вкара в подкожието най-различни серуми с хиалуронова киселина, пептиди или избелващи съставки с витамин С. По този начин действа като безиглена мезотерапия, с цел бързо възстановяване, по-добра хидратация, стягане или избелване на кожата, в зависимост от приложения серум.
Процедурата действа синергично на всички нива, с крайна цел заличени белези пост-оперативни, от акне, стрии или други белези по тялото.

Ефектът се сравнява с мощен ресърфейсинг, само че тук възстановителния период е няколко дни под формата на по-суха и чувствителна кожа заради което се използват силно хидратиращи кремове няколко дни след процедурата.

Как протича процедурата

Зоната предварително се обезболява с лидокаинов крем.

Период на възстановяване

Възстановителният период е межди 3 и 7 дни, според интензитета на работа

Ефект и продължителност на процедурата

Получава се ефект на заглаждане на хлътналите белези, изпъкналите хипертрофични белези спадат и се сливат с околната кожа на плътност и цвят.

Препоръчителна честота на процедурата

Между 3 и 6 процедури, през месец.

Кога не се прилага процедурата

Процедурата не се прилага при анамнеза на онкологично заболяване, флебит, хемофилия, затруднено кръвосъсирване, съдови заболявания, активна инфекция, автоимунно заболяване, голяма метална дентална протеза, диабет, бременност и кърмене.

Какво казват нашите пациенти?

quote

Силно препоръчвам! Много благодаря за изключително внимателния подход и перфектен резултат.♥️ Maggy Koleva

quote
quote

От години ходя при д-р Ванеска. През времето нямах смелост да се доверя на друг лекар за процедурите ми за лице и тяло. Това, което ми харесва в нея е, че следва професионалния си инстинкт да прави най-доброто за пациента. И нейният постепенен подход не винаги ми е бил приятен. По-късно открих колко права е била тя да не настоява за незабавно удовлетворение (промени). Тя предпочита да се съсредоточи върху дългосрочните резултати. Внимателността е ключът към красотата и тя знае как да следва процеса. Горещо препоръчвам д-р Ванеска! Elena Colson

quote
quote

Д-р Ванеска е изключителен професионалист с прекрасно отношение към клиентите. Клиниката отговаря на най-високите изисквания в областта на естетичната медицина. Илияна Илиева

quote
quote

Тя прави чудеса. Тя е най-добрата и аз напълно се доверявам на нейните златни ръце. Svetoslava Kirilova

quote

Ако не сте открили все още вашата процедура, разгледайте и другите групи процедури, които се предлагат в Dr. Vaneska Derma Science Clinic

Декларирам, че нямам следните противопоказания за лазерна епилация:

 • Рак; в частност, рак на кожата.

 • Бременност (включително IVF).

 • Използване на фоточувствителни лекарства и билки, за които излагането на лазер е противопоказна.

 • Заболявания, които могат да бъдат стимулирани от излагането на лазер; Витилиго, псориазис, автоимунни заболявания засягащи кожата.

 • Активна инфекция от херпес симплекс в областта, където ще се извърши процедурата.

 • История на келоидни белези.

 • Деликатна и суха кожа.

 • Хормонални нарушения (които се стимулират при интензивна светлина);

 • Използване на антикоагуланти.

 • Епилепсия.

 • Анамнеза на коагулопатии.

 • Татуировки и/или перманентен грим в зоната на епилация